Oyuncak sektörümüzde üretimle göz dolduran yerli oyuncakçıların hedefi de büyük. Yerli oyuncakçılar Editör Ahmet Doğan’a verdikleri demeçte üretimin bir ülke için olmazsa olmaz olduğunu ifade ederek, üretimden taviz vermeyeceklerini ifade ettiler.
Çin ile rekabet edebilecek potansiyelimiz var
Oyuncak sektörümüzün Çin ile rekabet edebilecek potansiyeli var. Çin’in oyuncaktaki egemenliğini kırmak için yerli üretime büyük ödev ve görevler düşüyor. Türkiye oyuncak sektörü de bu konuda ciddi çalışmalarla göz dolduruyor.
Oyuncak sektöründe yerli oyuncak rüzgarı
Özellikle ithal ürünlerde KDV oranının yükseltilmesi ve gümrüklerde ithal oyuncaklarla ilgili yeni düzenlemelerin olması oyuncak sektörümüzü üretime itti. Artık oyuncak sektörümüzde yerli üretim rüzgarı esiyor.
Türkiye oyuncak sektörü yeni ürünlerle göz dolduruyor
Türkiye oyuncak sektörü, yeni ürünlerle göz doldurmaya başladı. Oyuncak sektörümüzde yeni, trend ürünler pazara damga vuruyor.
ÖZEL HABER
Ahmet Doğan-OYUNCAKHABER
Yoruma kapalı.